Vako Trampoline springen met 5 meiden naar het NK te Ahoy!

 In de afgelopen 2 maanden zijn 3 plaatsingswedstrijden geweest om je te kunnen kwalificeren voor het NK Trampoline springen in Ahoy te Rotterdam op 23 en 24 juni.

Door de enorme groei van trampoline springen deden 11 nieuwe springers van Vako mee aan deze wedstrijd. Uitkomend in verschillende leeftijdscategorieën in de E klasse. De jongste deelnemers waren,  Lis Roosendaal, Seline  Verboom en Anne-rixt Hobma.  Anne-rixt Hobma werd 4de in haar categorie, waardoor ze net niet is geplaatst voor het NK. Pupil 1:  Esmay Swart en Miranda Vos.  Pupil 2: Yfke Roosendaal, Lotte Hobma, Ewout Vos en Alyssa Monker. Daarnaast deden bij de jeugd Carlijn Bolt en Rianne Vos  mee.  Gustavo Costa Aravja  kwam uit in de D klasse junioren gemengd.  Allen hebben enorme groei laten zien tijdens deze wedstrijden. Het is toch heel spannend als er zoveel mensen naar jouw kijken. Zenuwen, spanning, trillende lichaampjes, dat was bij de eerste 2 wedstrijden duidelijk aanwezig . De laatste wedstrijd hadden ze dat meer onder controle, waardoor de 3 oefeningen uit werden gesprongen.  Naast deze springers zijn er nog 9 Vako trampoline springers die mooie prestaties hebben laten zien.  Jamie Vissia en Cesta Hilbrandie zijn beide een niveau hoger gaan springen,  in deze categorie springt ook Lisan Engberts die in de laatste wedstrijd de 3de plaats wist te behalen.  In de categorie C bij de junioren springen Odette Homan, Tess Brinkman en bij de senioren Noraly Schreuder. Alleen Noraly wist zich te plaatsen voor de individuele NK. Naast de individuele wedstrijden werden ook synchroon wedstrijden gesprongen door een aantal deelnemers. Nadra Elbadawy samen met haar tweeling zus Zahra Elbadawy  sprongen 3 mooie wedstrijden waarvan ze 2 keer 2de en 1 keer 1ste werden. Ze wisten zich dan ook te plaatsen voor het NK. Tess Brinkman samen met Odette Homan sprongen hun wedstrijd met ups en downs en wisten zich op het nippertje te plaatsen voor het NK. Noraly Schreuder springt samen met Dominique Aalders , zij wisten zich ruimschoots te plaatsen voor het NK, maar aangezien Dominique Aalders tijdens deNK aan het reizen is kunnen ze helaas niet mee doen. De synchroon paren  Lisan Engberts met Cesta Hilbrandie en Jamie Vissia die met Daley van ZGV sprong wisten zich helaas niet te plaatsen.

We hebben weer enorm genoten van deze wedstrijden en wat hebben ze toch veel geleerd. Mocht je na het lezen ook graag  trampoline willen springen, kijk dan op de website, www.vakaogymnastiek.nl  wanneer er wordt getraind en misschien tot dan.

Wij wensen de meiden enorm veel succes op het NK te Ahoy Rotterdam op 23 en 24 juni.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.