Eerste clubkampioenschappen VAKO Trampoline daverend succes!

Zondag 16 juni sprongen er 38 leden van VAKO Trampoline naar de medailles tijdens hun eerste clubkampioenschap. De sfeer was ontspannen, de resultaten grandioos! Iedereen heeft zijn of haar uiterste best gedaan en dat heeft de jury beloond.

In de sporthal van De Kamp stonden twee wedstrijdtrampolines voor alle deelnemers klaar. Er waren recreatieve springers, die nog nooit eerder een wedstrijd hadden gesprongen, maar ook springers die volgende week naar het NK gaan in Rotterdam. Daarom waren de deelnemers in zeven verschillende categorieën ingedeeld, zodat de competitie wel eerlijk was.

Op een tafel lagen alle medailles al uitgestald. Voor iedere categorie een bronzen, zilveren en gouden medaille. Deze werden regelmatig bekeken en bewonderd door de jonge deelnemers: “oh, deze zijn allemaal zo mooi, dat ik het echt niet erg zou vinden als ik de bronzen krijg. Die is net zo mooi als de gouden!”.

Er heerste gezelligheid, maar her en der waren er ook wel wat zenuwen. Niet alle sprongen gingen helemaal goed en het is best moeilijk om te onthouden welke sprongen je nu ook al weer moest doen. Soms is het dan zó spannend dat als je aan de beurt bent, je ineens toch wel heel nodig moet plassen. Geeft niets, de jury wacht wel!

De meeste spanning zat waarschijnlijk op de tribunes. Ouders, opa’s en oma’s zaten op het puntje van de bank. Er werd veel geapplaudisseerd en er klonk niets anders dan lof voor al die dappere springers.

Iedereen kreeg een diploma en van de sponsor Promotex een springtouw. Voor een aantal kwam daar een medaille bij. Door een geweldige organisatie en de hulp van vele vrijwilligers, waren deze clubkampioenschappen voor herhaling vatbaar!

Categorie 1e plaats (goud) 2e plaats
(Zilver)
3e plaats (brons)
Instap 1 Laura Stevens Marijke Stevens Joost ten Braak
Instap 2 Iris Huizinga Lisa Hingstman Olaf Dijkstra
Pupil 1 Yara Kinneging Noa
Homan
Lis Roosendaal
Pupil 2 Yfke Roosendaal Noa Anne-Rixt Hobma
Jeugd Talent Alyssa Monker Miranda Vos Esmay Swart
Selectie Junior Cesta Hilbrandie Jamie Vissia Rianne Vos
Selectie Senior Tess Brinkman Gustavo Costa Araujo Odette Homan
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.