The Next Move

De Next Move is om freerunning trucs te leren. Trucs waarbij je een gevoel van vrijheid ervaart en kracht en beheersing nodig hebt. Deze les, The next move, is het moderne sporten.

Vind je het gaaf  om door de lucht te vliegen, salto’s te maken en bij muren op te lopen?  En ben je een jongen of meisje tussen 6 en 12 jaar? Dan willen de deskundige trainers van Vako-gym je dit graag leren! Op maandag van 14.30-15.30 voor groep 6 t/m 8 en 15.30-16.30 voor groep 3 t/m 5.

 

img_0426

Afgelopen maandag werd er door Abel, Bram en Kevin een clinic The Next Move. Voordat ze zelf aan de slag mochten werd er door Bram, Kevin en Abel geshowd wat ze gingen oefenen. De grote groep kinderen die aanwezig waren keken vol verbazing. Werden daarna in 3 groepjes verdeeld en mochten het zelf gaan proberen, soms bleek het toch wat moeilijker te zijn dan dat ze dachten. 2 Uur lang werd er hardt geoefend, tussen door werd er even een pauze ingelast om een glaasje ranja te drinken wat ze door Vako Gymnastiek werd aangeboden. De opkomst was heel goed, 28 kinderen waren gekomen om deze clinic te volgen. Vanaf maandag 24 oktober wordt er van 15.30-16.30 lessen aangeboden om meer van deze freerunning trucs te leren. Je mag 3 keer gratis proberen!