Trainingen geannuleerd

In navolging van de recente maatregelen vanuit het kabinet en op advies van de KNGU, is ook VAKO gym genoodzaakt om alle activiteiten, dus ook alle trainingen, te staken tot nader order. Zoals het er nu voor staat, in ieder geval tot en met 31 maart.

Hiermee volgen wij de oproep van KNGU en NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze leden, onze vrijwilligers en trainers. Vanwege de volksgezondheid zien we echter geen andere mogelijkheid dan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het advies van KNGU en NOC*NSF op te volgen.

Jullie zullen misschien vragen hebben. Er hangen uiteraard een aantal consequenties aan deze maatregelen, die we binnen het bestuur eerst moeten afstemmen. Wellicht zijn we daarin ook afhankelijk van derden. We hopen dat jullie er begrip voor hebben dat we nog niet meteen alle antwoorden paraat hebben.

Stel gerust je vragen via de mail aan vakogym@gmail.com. Iemand van het bestuur zal proberen zo spoedig mogelijk te reageren. De trainers zullen iedereen met vragen ook doorverwijzen naar dit mailadres.

Bestuur VAKO gymnastiek

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.