TT Baan Schoonmaken

Afgelopen dinsdag, 24 juni was het weer zover, het soppen van de stoeltjes op de TT baan. Samen met ZGV en SV Tynaarlo hadden we een grote club mensen bij elkaar om deze activiteit te ondernemen. Rond 18.15 reden we met z’n alleen richting de TT baan te Assen. Even de taken verdelen en hup aan de slag. Tegen 19.45 was het even tijd voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en voor de kinderen wat fris. Toen was er even tijd om wat bij te kletsen, maar er stonden nog wel wat stoeltjes op ons te wachten. Iedereen ging weer in de benen om de laatste stoeltjes schoon te maken en sigaretten peuken  op te ruimen. Rond 20. 30 waren we klaar en kon iedereen weer huiswaarts gaan. Het was weer gezellig en het belangrijkste  natuurlijk we hebben weer wat extra geld opgehaald voor de club! Iedereen bedankt die ons heeft geholpen!
10300234_423683761107141_1708925368635660557_n

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK

Woensdag 23 april hebben een aantal vrijwilligers van gymnastiekverenigingen VAKO, SVT en ZGV de handen in het sop geslagen. De stoeltjes op de hoofdtribune van de TT Baan moesten worden schoongemaakt voor het Superbike evenement komend weekend.

Gelukkig stonden ze droog, want wat begon met een heerlijk zonnetje, eindigde met een serieuze regen en onweersbui. Maar dat kon de pret niet drukken. Emmers sop werden door jeugdleden af en aan gesleept. Ieder stoeltje van de totaal 7052, kregen een schoonmaakbeurt. Voor het harde werk worden de gymnastiekverenigingen uit Vries, Tynaarlo en Zuidlaren beloond met een leuk geldbedrag om de clubkas mee te spekken.