Wedstrijdverslagen Trampoline

Drie Team wedstrijden voor Vako Trampoline Springen!

De eerste team wedstrijd was op 3 oktober te Hoogezand.  De zenuwen speelde deze dag een grote rol, nieuwe trainster, korte voorbereidingstijd, andere samenstelling van Teams en zo waren er nog een aantal puntjes. Ze hebben deze wedstrijd gedaan wat ze konden en mooie oefeningen laten zien. We hadden niet zoveel tijd om extra aandacht aan de oefeningen te  besteden voor  de 2de wedstrijd, deze was  de week erna, 10 oktober in Assen. De spanning en zenuwen waren al  veel minder,  de wedstrijd verliep hierdoor ook  beter. De laatste van de 3 teamwedstrijden was in Assen op 31 oktober.  Deze wedstrijd hebben beide teams heel goed laten zien wat ze konden. De oefeningen waren strak, netjes en goed uitgevoerd. Dit werd dan ook beloond met mooie cijfers. Het  E Team wat bestaat uit Lisan Engberts, Nienke Meijer, Jamie Vissia en Zahra Elbadawy hebben zowel de eerste wedstrijd  met het aantal punten van  201.700 als tweede wedstrijd het met aantal punten  van 196.800 de  8ste plaats weten te behalen. De 3de  wedstrijd heeft het team de  5de plaatst weten te behalen met het mooie score van 201.400. Uit eindelijk zijn ze op de 8ste plaatst geëindigd.  Het D Team dat bestaat uit Tess Brinkman, Odette Homan en Anouk Doorten hebben de  1ste wedstrijd het punten totaal van 184.300 weten te behalen en eindigden  op de 9de plaats. Zowel de 2de   wedstrijd met het aantal punten van 194.100 als de 3de wedstrijd eindigden ze op de 5de plaats. De 3de wedstrijd werd met mooie score van  207.800 punten afgesloten  Het team  eindigde als 5de. De meiden kunnen terug kijken op een mooi reeks wedstrijden waar ze veel hebben geleerd en zeker in zijn gegroeid.

 

 

 

VAKO C-TEAM TWEEDE OP NK TRAMPOLINE

Het VAKO C1 team heeft afgelopen weekend een topprestatie geleverd en is zaterdag tweede geworden bij de Nederlandse Kampioenschappen voor teams die in Oss gehouden werden.

Het team bestaande uit Isabel van Meurs, Suzy Brebenel, Marloes en Arris Craig leverde een geweldige prestatie in de C klasse. Na de plaatsingswedstrijden in het Noorden hadden zij een plek bij de beste 15 veroverd. Afgelopen zaterdag wisten zij na een geweldige voorronde net de finale te halen. In de finale deden zij er nog een schepje bovenop en werden totaal onverwacht tweede! De uitslagen lagen zeer dicht bij elkaar. Enorm knap dat de spring(st)ers de zenuwen de baas konden blijven en fantastische oefeningen lieten zien! Ze gingen als vijfde de finaleronde in en werden uiteindelijk tweede. Een fantastische afsluiting van een goed seizoen!

Het jonge VAKO E4 team bestaande uit Lisan Engberts, Nienke Meijer, Laura Craig en Annika de Groot had ook het NK gehaald en ook zij sprongen een prima wedstrijd. Ze haalden alles eruit wat er in zat en werden 11e. Een prima prestatie gezien de zeer sterke tegenstanders!
1 2 13 12 11 10 3 4 5 6 7 8 9

 

 

EM-2504-150x150   TWEE NK PLAATSEN VOOR VAKO TRAMPOLINE

VAKO trampoline mag met 2 teams deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap voor clubteams, dat op 13 december in Oss wordt gehouden.

Afgelopen zaterdag werd de laatste plaatsingswedstrijd gehouden in sporthal de Kamp in Vries. VAKO deed hier goede zaken. In de C klasse werd het VAKO 1 team (Marloes en Arris Craig, Isabel van Meurs en Suzanne Brebenel) 2e en het VAKO 2 team werd 3e (Emma Heeling, Cheyenne Dewnarain, Aniek Doorten, Dominique Aalders). Zij mochten beide op het podium plaats nemen. VAKO 1 mag door deze prestatie deelnemen aan het NK. Isabel sprong prachtige keuzes en Marloes wist voor het eerst een oefening uit te springen bestaande uit 10 salto’s.

Ook het VAKO 4 team in de E klasse mag door het behalen van een 3e plaats naar het NK in Oss. Dit team bestaande uit Lisan Engberts, Annika de Groot, Nienke Meijer en Laura Craig sprong een uitstekende wedstrijd waardoor ze op het podium terecht kwamen en ook hun kunsten op het NK mogen laten zien.

In deze E klasse werd VAKO 5 (Laurien en Arjan Mulder, Helena Koopmans, Cesta Hilbrandie) knap 5e. Zij sprongen weer een goede wedstrijd en Helena deed voor het eerst een moeilijkere oefening met 2 salto’s en deed dat keurig. Het jonge VAKO 6 team (Niek Engberts, Jamie Vissia, Chanel Dewnarain, Ilse de Groot) werd uiteindelijk 10e. Niek sprong voor het eerst de salto op de wedstrijd en Ilse sprong voor het eerst haar keuze.

In de D klasse sprongen Amber van Halen, Anouk Doorten, Odette Homan en Tess Brinkman een prima wedstrijd in het VAKO 3 team. Ze deden het allemaal super, maar waren nog niet opgewassen tegen de ervaring van sommige andere teams die al langer in de ze klasse springen. De leden van dit team sprongen voor de eerste keer in de D klasse. Zij werden uiteindelijk 8e.

Al met al prima verlopen wedstrijden met goede resultaten voor VAKO. Twee teams gaan nog flink aan het oefenen voor het komende NK.
EM-2494-150x150 EM-2481-150x150 EM-2459-150x150 EM-1165-150x150 EM-1097-150x150 EM-1161-150x150 EM-1089-150x150 EM-0874-150x150 EM-1020-150x150 EM-1004-150x150 EM-0958-150x150 EM-1085-150x150 EM-1086-150x150 EM-1095-150x150 EM-0916-150x150 EM-0837-150x150 EM-0768-150x150 EM-0751-150x150 EM-0729-150x150 EM-0728-150x150 EM-2504-150x150

 

VAKO TRAMPOLINE IN AHOY SCOORT 4 NK MEDAILLES!!

Voor VAKO trampoline is het NK in AHOY Rotterdam zeer succesvol verlopen! Kirsten de Vries kon haar Nederlandse titel prolongeren. Marloes Craig en Isabel van Meurs zijn de verdiende Nederlands Kampioenen Synchroon, terwijl Marloes individueel ook nog een derde plaats behaalde. Kevin Steenbergen sprong naar een geweldige tweede plaats! Wat een fantastische afsluiting van het seizoen.

Op zaterdagochtend begon het NK trampolinespringen met het onderdeel synchroonspringen. Het was weer een groot evenement, omdat de KNGU al haar NK’s tezamen hield in AHOY Rotterdam. Een enorme ervaring voor de deelnemers! VAKO had 9 synchroon paren die zich geplaatst hadden voor dit NK. In de E klasse Pupillen sprongen de paren Helena Koopmans/Nina Hofstee en Tess Brinkman/Amber van Halen een uitstekende wedstrijd. Zij behaalden ook beiden de finale en wisten daar resp. 6e en 7e te worden. Enorm knap in zo’n sterk deelnemersveld. In de jongere Instappers klasse sprongen Roos van Kimmenaede/Jamie Vissia naar een 8e plaats. Niek Engberts/Arjan Mulder hadden een topdag en zij behaalden met twee prima oefeningen de finale. Hier sprongen zij ook een geweldige oefening en wisten nog een plaats op te schuiven naar de vierde plaats. Een plaats waar iedereen enorm blij mee was, een geweldige prestatie! Maar zij bleken echter maar 0.1 verwijderd te zijn van de derde plaats! Wat waren deze heren totaal onverwacht dichtbij het podium gekomen!

In de C klasse Pupillen sprongen Emma Heeling/Cheyenne Dewnarain en Odette Homan/Aniek Doorten hun wedstrijd. Helaas ging dat bij het eerste paar niet goed omdat Cheyenne twee keer de rand raakte bij haar oefeningen. Bij Odette en Aniek ging dit uitstekend, ze sprongen geweldig synchroon alleen haalden net geen finaleplaats omdat de tegenstanders een veel moeilijkere oefening sprongen. Dit kwam ook doordat dit een gecombineerde klasse was met daarin ook veel oudere tegenstanders.

Nancy Suurd/Kirsten de Vries sprongen net als Kevin Steenbergen/Arris Craig een uitstekende voorronde en beide paren behaalden de finaleronde. Helaas konden beide paren het goede resultaat niet vasthouden, waarbij helaas door enorme vraagtekens werden gezet bij de jurering. Echter aangezien we hier zelf geen invloed op kunnen uitoefenen, moesten zij zich neerleggen bij een net gemiste podiumplaats.

Die podiumplaats was er wel voor Marloes Craig en Isabel van Meurs bij de Junioren C. Zij sprongen een sterke wedstrijd en gingen als tweede geplaatst de finale in. Zij sprongen hier een geweldig synchrone oefening, die maar liefst beloond werd met een 9.8 als synchroon cijfer. Zij zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen. Een geweldige prestatie van deze meiden.

’s Middags ging het Individuele springen van start in de bomvolle Hal 1 van Ahoy. VAKO had hier 10 geplaatste deelnemers. In de E klasse instappers sprong Helena erg sterk, maar helaas vergat zij bij haar laatste oefening 1 sprong waardoor een finaleplaats er niet meer in zat. In de Pupillen klasse sprongen Tess Brinkman en Amber van Halen prima oefeningen in deze erg sterke klasse. Zij werden resp. 9e en 10e.

In de C pupillen klasse sprongen Emma Heeling, Cheyenne Dewnarain en Aniek Doorten hun wedstrijd. Emma en Cheyenne sprongen naar kunnen en werden resp. 9e en 8e . Aniek sprong keurige oefeningen en wist de finale te behalen. Hier werd zij heel mooi 5e. Een uitstekende prestatie omdat de andere meiden al veel langer sprongen en veel moeilijkere oefeningen lieten zien, maar dat kan Aniek binnenkort ook!

In de C klasse junioren sprong Marloes Craig een geweldige wedstrijd. Zij ging als 2e de finale in en wist uiteindelijk 3e te worden op maar 0.1 achterstand op de nummer 2. Knap dat zij haar zenuwen de baas kon blijven en een  erg goede finale oefening sprong. Bij de Senior Heren kon Kevin Steenbergen dit ook. Hij sprong zijn laatste wedstrijd en wist dit fantastisch af te sluiten met een 2e plaats! Nancy Suurd en Kirsten de Vries sprongen ook hun laatste wedstrijd bij dames C. Nancy sprong prima maar haalde helaas net de finale niet. Kirsten zette de kers op de taart en wist voor het tweede achtereenvolgende jaar Nederlands Kampioen te worden. Een topprestatie en een mooie afsluiting voor haar.

Op de zondag deden bij de hoogste A klasse 2 oud-leden van VAKO mee. Kevin Suurd wist met zijn synchroon partner Sven Hop Kampioen van Nederland te worden op het hoogste nivo! Individueel werd hij 6e. Claudia de Graaf deed na een langdurige blessure weer mee en de stijgende lijn is weer zichtbaar. Bij het synchroonspringen werd zij 6e met Deborah Velema en individueel werd ze 13e.

Het seizoen is nu beëindigd me dit succesvolle NK en na de grote vakantie gaat iedereen er weer vol tegenaan!

12 11 10
Kevin Steenbergen Zilver!     Kirsten de Vries Goud!        Marloes Craig Brons!

14 4
Kevin Suurd met Sven Hop         Marloes Craig met Isabel van Meurs
Goud!

5 6
Marloes Craig samen met Isabel van Meurs Goud Synchroon! 

8 9
Aniek Doorten, Cheyenne Dewnarain      Nancy Suurd, Marloes Craig,  en Emma Heeling                                                   Kirsten de Vries en Kevin
Steenbergen   

3 2
Amber van Halen met Tess Brinkman          NK trampolinespringers Vako


13

Het C klasse podium met Kevin Steenbergen, Kirsten de Vries en Marloes. Craig.

 

VAKO TRAMPOLINE MET 18 SPRINGERS NAAR NK IN AHOY

Afgelopen zaterdag tijdens de derde plaatsingswedstrijd trampoline in Hoogezand heeft VAKO trampoline goede zaken gedaan. Maar liefst 18 selectieleden mogen op 21 juni deel gaan nemen aan het NK in Ahoy Rotterdam. Dit zijn 10 geplaatsten bij het individuele springen en 9 synchroon koppels.

Bij de meesten was het al redelijk zeker dat ze zich geplaatst hadden maar een aantal moesten er toch nog hard voor werken!

Bij het individuele springen is VAKO in de C klasse goed vertegenwoordigd. Kirsten de Vries en Nancy Suurd hebben zich geplaatst en waren zaterdag resp. 1e en 3e. Kirsten sprong voor het eerst een moeilijke oefening met twee dubbele salto’s en deed dit uitstekend. Synchroon zijn beide dames samen ook door als 1e. Bij Kevin Steenbergen en Arris Craig werd het spannend omdat diegene die deze wedstrijd zou winnen door mocht gaan. Dit werd Kevin Steenbergen die dit met prachtige oefeningen dik verdiende. Synchroon zijn ze ook door, dus Arris mag nog wel naar het NK.

Bij de junioren sprong Marloes Craig prachtige oefeningen, helaas kreeg zijn hiervoor absoluut niet de punten die hierbij hoorden maar werd toch nog 2e en gaat ook door. Synchroon spring ze met Isabel van Meurs en ze werden overtuigend eerste en staan samen op het NK. Individueel sprong Isabel een super wedstrijd met een moeilijkere oefening en werd 2e. Individueel is ze net niet door.

Bij de C klasse Pupillen gaan 3 VAKO dames door naar het NK. Aniek Doorten sprong weer mooie strakke oefeningen en werd 1e. Emma Heeling volgde haar op de voet met 0.3 verschil en werd 2e. Cheyenne Dewnarain werd 3e. Odette viel hier niet buiten, maar gelukkig sprong ze met synchroon samen met Aniek wel een super wedstrijd en werd 3e tegen veel oudere meiden. Zij mogen door naar het NK net als Emma/Cheyenne, maar het was nog wel even spannend, wie er in deze klasse mocht gaan.

Bij de E instappers sprong Helena Koopmans een goede individuele wedstrijd met een salto in haar oefening en werd hiermee vierde en verdiende zo een finaleplaats. Synchroon met Nina Hofstee werden ze 2e in de Pupillenklasse, een super prestatie van deze jonge meiden die het op moesten nemen tegen kinderen die toch een stukje ouder waren. Door deze prestatie mogen ze naar het NK, echt een super verrassing! In diezelfde klasse sprongen Amber van Halen en Tess Brinkman naar de 1e plaats. Zij gaan natuurlijk ook door, net als met individueel waar Tess zaterdag eerste en Amber tweede werd. Een succesvol duo dus! In de Instappers klasse werd behalve door Helena, ook door de andere jonge VAKO springers erg goed gesprongen. Bij het synchroonspringen was het hoogtepunt de 1e plaats van Arjan Mulder en Niek Engberts. Zij sprongen een geweldige wedstrijd en gaan dus ook door naar het NK. Net zoals Roos van Kimmenaede en Jamie Vissia, die zaterdag een mindere dag hadden, maar dankzij de wedstrijden ervoor als 3e door gaan naar het NK.

De overige VAKO springers deden ook super hun best en kunnen ook erg tevreden zijn met de goede prestaties die zij hebben neergezet. We gaan nog hard oefenen voor het NK op 21 juni!

vako  9 8 11 7 6 5 10 4 2 1 3

Uitslagen
NK Kwalificatie Overzicht SYN
PW3 Noord SYN Uitslag
NK Kwalificatie Overzicht IND
PW3 Noord IND Uitslag

 

 

VAKO TRAMPOLINE WEER OP DREEF!

VAKO Trampoline heeft wederom goed gepresteerd tijdens de tweede plaatsingswedstrijd in Assen afgelopen zaterdag. Hierdoor komt voor een aantal springers het NK in Ahoy al in zicht!

In de C klasse Dames werden Kirsten de Vries, die hoewel ze het spannend vond toch een 1 ¾ salto in haar keuzeoefening liet zien, 1e en Nancy Suurd 2e, net zoals vorige keer. Zij zijn daardoor al zeker van een plekje op het NK. Bij de Heren/Junioren is deze strijd nog niet beslist. Arris Craig werd deze keer 1e, Kevin Steenbergen werd tweede met maar 0,8 verschil. Vorige wedstrijd was dit andersom. Diegene die de volgende wedstrijd eerste weet te worden mag naar het NK, dus dit wordt nog een spannende strijd.

Bij de Junioren werd Marloes Craig door een onzekerheidje in haar oefening 4e, maar zij ligt nog zeker op koers voor een NK plek. Suzy Brebenel werd hier 7e. Bij de jeugd sprong Isabel van Meurs naar een keurige 5e plaats.

Bij de pupillen C werd Aniek Doorten met keurig gesprongen oefeningen 1e, gevolgd door Emma Heeling die met prima oefeningen 2e werd. Cheyenne Dewnarain werd hier 3e en Odette Homan 4e.

Bij de E klasse Gemengd I werd Tess Brinkman met keurige oefeningen 2e. Amber van Halen sprongen net iets te voorzichtig waardoor ze net 4e werd. Echter beiden maken een goede kans om naar het NK te mogen in juni. Merle Baalmans werd knap 5e en Annika de Groot 14e.

Bij de E klasse Gemengd II werd Lisan Enberts 6e met oefeningen die net even iets minder strak waren als de vorige keer, Nienke Meijer werd 8e maar dat scheelde ook maar 0.3 punten met Lisan, dus de punten lagen dicht bij elkaar. Laurien Mulder werd 11e, Nina Hofstee 12e en Floor van Kimmenaede werd 14e.

Bij de Instappers sprong Helena een uitstekende wedstrijd en wist mooi 3e te worden. De overige spring(st)ers van VAKO deden het ook goed en hadden een goede wedstrijd! ’s Middags werd er synchroon gesprongen. Ook hier deden de VAKO gangers weer van zich spreken. Cesta Hilbrandie werd met een keurig gesprongen wedstrijd 7e, gevolgde door Jamie Vissia op de 8e plaats. Roos van Kimmenaede werd 10e, Chanel Dewnarain 11ej, Ilse de Groot 12e en Arjan Mulder 13e. Arjan was even in de war in zijn oefening waardoor hij hem niet helemaal uit kon springen maar er wel spontaan een salto in deed, die hij nog niet eerder had gedaan! Niek Engberts werd 15. Dit was jammer want hij sprong hele mooie oefeningen, maar zijn spreidhoeken waren net niet hoog genoeg, waardoor deze werden afgekeurd.

In de C klassen was in de Dames, Heren en in de Junior klasse de 1e plaats voor VAKO. Nancy Suurd/Kirsten de Vries, Arris Craig/Kevin Steenbergen en Marloes Craig/Isabel van Meurs kregen allemaal de gouden medaille omgehangen. Het laatste paar sprong ook nog eens naar de hoogste scores van de dag, met een synchrooncijfer van 9.8 en totaalcijfer 39.2. Dominique Aalders/Suzy Brebenel werden 4e bij de Junioren. Bij de C klasse meisjes was er ook een 3e plek voor Aniek Doorten/Odette Homan. Zij werden op 0.1 gevolgd door Emma Heeling/Cheyenne Dewnarain.

Bij de E klasse haalden Tess Brinkman/Amber van Halen een mooie 2e plaats in de Pupillen Gemengd klasse. Zij hadden net zoveel punten als de nummer 1, maar een regel bepaalde dat zij net op de 2e plaats kwamen. Nina Hofstee/Helena Koopmans werden knap 5e, Lisan Engberts/Laurien Mulder werden 7e met mooie oefeningen. Merle Baalmans/Nienke Meijer werden 9e doordat er een klein foutje gemaakt werd. Ook bij Floor van Kimmenaede/Annika de Groot ging het helaas niet foutloos en zij werden 14e.

Bij de Instappers werden Niek Engberts/Arjan Mulder weer knap 2e. Zij zijn al zeker van een NK plaats, net als Tess en Amber. Roos van Kimmenaede/Jamie Vissia werden 3e en Ilse de Groot/Cesta Hilbrandie werden 4e.

De definitieve plaatsen voor het NK in Ahoy op 21 juni worden de derde wedstrijd bekend. Deze zal in Hoogezand gehouden worden op 24 mei.

10330363_691702560871194_4355151421786179230_n[1] 10320587_691703337537783_5214954772231109719_n[1] 10308097_691694747538642_1785240650669585985_n[1] 10308299_691686497539467_3339710838842553359_n[1] 10302032_691695934205190_3347078520251179461_n[1] 10301304_691703450871105_1550063627922499132_n[1] 10300768_691695634205220_7626042678498718282_n[1] 10300116_691694020872048_6523737915110529039_n[1] 10277466_691703237537793_8385855204250580381_n[1] 10262234_691702050871245_5849120765468751651_n[1] 10349228_691703147537802_8551096473287010801_n[1] 1558476_691695517538565_5573248988104873126_n[1] 1797414_691694380872012_1553956617431924063_n[1] 10247241_691702160871234_4455529729436400551_n[1] 10247502_691702690871181_2472672920911493463_n[1]

 

VAKO TRAMPOLINE GAAT UITSTEKEND VAN START

Afgelopen zaterdag zijn de plaatsingswedstrijden trampolinespringen weer begonnen in Hoogezand. VAKO deed met 29 deelnemers mee en kon met een flink aantal medailles en goede klasseringen naar huis.

In de E klasse had VAKO veel deelnemers in de jongste klasse, de Instappers. Helena Koopmans werd hier vierde. De anderen deden ook allemaal goed hun best maar moeten nog wat schaven op de netheid, maar dat komt wel met de training. Arjan Mulder werd knap 7e met mooie strakke oefeningen, Jamie Vissia werd 8e. Dan een drietal die hun eerste wedstrijd sprongen: Cesta Hilbrandie als 9e, Niek Engerts als 10e en Roos van Kimmenaede als 12e. Dat was knap werk op de eerste wedstrijd! Chanel Dewnarain werd 13e en Ilse de Groot 15e.

Bij de E Pupillen waren er twee groepen, omdat er landelijk gezien enorm veel deelnemers zijn. In de ene groep deden Tess Brinkman en Amber van Halen het uitstekend. Zij werden respectievelijk 2e en 3e. Merle Baalmans sprong deze wedstrijd voor het eerst de salto in haar oefening en deed dat heel knap en werd 7e. Ook de anderen deden goed hun best. Annika de Groot werd 9e,

Bij de andere pupillengroep behaalde Lisan Engbert een zeer verdiende 3e plaats met hele mooie oefeningen en ook voor het eerst een salto op de wedstrijd. Ze stond maar 0.1 punt achter op de nummer twee. Nienke Meijer werd 6e, Nina Hofstee 9e, Floor van Kimmenade 13e en Laurien Mulder 15e.

In de D klasse is VAKO dit jaar helemaal niet vertegenwoordigd. Echter wel in de C klasse, waar VAKO heerst in de Pupillen C klasse: 1e was Cheyenne Dewnarain, 2e Aniek Doorten en 3e Emma Heeling. Deze meiden sprongen allemaal voor het eerst in de C klasse en leverden een super prestatie! Bij de Jeugd C sprong Isabel van Meurs een prima wedstrijd en werd 5e en bij de C Junioren had VAKO een derde plek door Marloes Craig die mooi sprong. Dominique Aalders werd hier 7e en Suzanne Brebenel, die zomaar een stukje oefening vergat werd 8e. Bij de heren/junioren C leverden Kevin Steenbergen en Arris Craig een spannende strijd die gewonnen werd met 0,4 door Kevin. Hij werd 1e en Arris 2e. Bij de dames had VAKO dezelfde klassering: Kirsten de Vries werd mooi 1e en Nancy Suurd 2e.

’s Middags was het synchroonspringen. Dat leverde weer mooie oefeningen op. Bij de Instappers E was het even wennen, omdat de meeste VAKO deelnemers nog niet eerder synchroon hadden gesprongen. De meesten zijn dan ook zo geconcentreerd op het gelijkspringen en kijken continu naar hun parter waardoor ze soms hun eigen sprongen vergeten. Arjan Mulder en Niek Engerts sprongen 3 mooie oefeningen en wisten daardoor 2e te worden. Roos van Kimmenaede en Jamie Vissia werden 3e. Ilse de Groot en Cesta Hilbrandie werden hier 4e. Bij de Pupillen kon Amber van Halen en Tess Brinkman de overwinning niet ontgaan na 3 prachtige gelijke oefeninen. Nienke Meijer en Merle Baalmans, al jaren een superduo, werden verdiend 3e. Lisan Engerts en Laurien Mulder sprongen ook een superwedstrijd tegen meestal oudere meiden, zij waren 6e, Bij Annika de Groot/Floor van Kimmenaede en bij Helena Koopmans/Nina Hofstee werden foutjes gemaakt, zij werden resp. 14e en 15e. Volgende keer beter! Bij de C pupillen/jeugd werden Cheyenne Dewnarain/Emma Heeling 2e gevolgd door Aniek Doorten/Odette Homan. Deze twee paren sprongen echt een superwedstrijd. Ze sprongen voor het eerst in de C en lieten vervolgens ook de moeilijkere oefeningen nog netjes zien!

Bij de Junioren C was er een tweede plaats voor Marloes Craig/Isabel van Meurs. Zij sprongen een fantastische verplichte oefening die op synchroniteit beoordeeld werd met een 9,8. De hoogste score van de dag. Helaas vielen Dominique Aalders/Suzanne Brebenel net buiten de prijzen met hun 4e plaats. Ze sprongen super synchroon maar moeten nog wel even de netheid bijschaven. Bij de Dames werd het duo Kirsten de Vries/Nancy Suurd eerste met een mooie wedstrijd. Bij de heren C was de 1e plaats voor Arris Craig/Kevin Steenbergen.

Al met al is het seizoen voor VAKO weer geweldig begonnen, op naar de tweede wedstrijd op 10 mei in Assen.

_E9A5784[1] _E9A5745[1]
Arris en Kevin                                                       Emma en Cheyenne

_E9A5713[1] _E9A5705[1]
Suzy en Dominique                                              Tess en Amber

_E9A5191[1]_E9A5056[1]
Isabel                                                                      Merle

_E9A4309[1]_E9A4245[1]Cesta                                                                       Marloes

_E9A3965[1] _E9A5819[1]
Suzy                                                 Arjan en niek